BUSINESS DEVELOPMENT AS A SERVICE

Vi etablerer et fast flow, og over en række workshops over en periode på 12 måneder sætter vi i fællesskab fart i forretningsudviklingen. consultME sikrer struktur i og dokumentation af arbejdet, og forretningspotentialerne bliver synliggjort og prioriteret.

De centrale værktøjer er:

  • Forretningsmodellen – The Business Model Canvas
  • Forretningsstrategien
  • Road Map
Download PDF

FORNY DIN FORRETNINGSMODEL

Over to workshops med deltagelse af ejerleder og ledende medarbejdere stiller vi skarpt på virksomhedens mission – hvem vil I gerne være noget for (prioriterede kundesegmenter), og hvilken værdi vil I tilbyde dem (value propositions).

Det umiddelbare udbytte er:

  • En klar og entydig Forretningsmodel
  • Et fælles sprog vedrørende forretningsudvikling
  • Et klart fokus og konkrete opgaver som kan eksekveres
Download PDF

ADVISORY BOARD / BESTYRELSE

I fællesskab samler vi det rette Advisory Board eller en Bestyrelse, som kan tilføre værdifulde ressourcer til forretningen. I får en faciliteret proces henover året, hvor virksomhedens væsentligste muligheder og udfordringer kan behandles af et kompetent team.

Forretningen får derigennem tilført:

  • Kompetencer som er afgørende for forretningsudviklingen
  • Netværk som giver nye forretningsmuligheder
  • Ressourcer og potentielt penge til vækst

Gennem motiverende workshops er jeg og mine ansatte blevet både inspireret, udfordret og guidet til udvikling af bl.a. rollebeskrivelser, mission og vision, go-to-market strategi og andre afsæt, der har vist sig afgørende for at vi kunne nå de mål, vi har sat os. Jeg oplever at vi i teamet i højere grad arbejder mod fælles mål og bruger møderne med Martin til at evaluere og fastholde fokus.

– Henrik Leth (Direktør Henrikleth.com & Grundlægger Skoleglæde.nu)

consultME stræber efter at arbejde sammen med andre bæredygtige virksomheder og folk, der interesserer sig i at gøre en forskel for vores miljø, samfund og medmennesker.

Vi har et tæt samarbejde med virksomheder som Social X, Spark Cph og andre certificerede B Corps, for at fremme sociale forretningsmodeller og for at gøre en positiv forskel.

Hvad er B Corp?

B Corp er til erhvervslivet.

B Corps er for-profit virksomheder, som er certificeret af B Lab til at opfylde høje standarder for sociale og miljømæssige resultater, ansvarlighed og gennemsigtighed.